назад

Вуличне інформування про право на безоплатну правову допомогу

Катерина Римарук Вікторія Тітова Василь Ковальчук23 серпня 2016 року представники Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги долучилися до проведення вуличної акції «З вірою в серці, з прапором в руках». Ініціатор проведення заходу – Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Ковельської міської ради, з яким у Ковельського місцевого центру підписаний Меморандум про співпрацю.

Від Ковельського місцевого центру участь у заході взяли директор центру Василь Ковальчук, заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Катерина Римарук і головний спеціаліст відділу персоналу, інформаційної та матеріальної інфраструктури Вікторія Тітова.

В рамках заходів представниками Ковельського місцевого центру проведено акцію з вуличного інформування про право на безоплатну правову допомогу, розповсюджено брошури та флаєри на правову тематику, зокрема “Що таке безоплатна правова допомога та як її отримати”, “Як скласти акт-претензію до ЖЕКу?” та “Права внутрішньо-переміщених осіб”.

Катерина Римарук Вікторія Тітова Василь Ковальчук

Василь Ковальчук 6

Катерина Римарук 3

Василь Ковальчук і Катерина Римарук

Катерина Римарук 6