назад

Винагорода – довіра людей. П᾽ять років заснування системи безоплатної вторинної правової допомоги та річниця створення бюро

2017 08 29 SuR chelovechek galochka31 серпня о 12.00 в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція за такою темою.

Розширення доступу до якісної безоплатної правової допомоги, юридичні практики з позитивним результатом, правова освіта населення, доступ до сервісів Мін’юсту – ось складові діяльності безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) А головним результатом роботи служби  правової допомоги Сумщини є зростання довіри громадян до держави.

Прес-конференція приурочена до п’ятиріччя системи БВПД та річниці функціонування бюро правової допомоги, що діють на Сумщині. Тож медійники мають можливість отримати змістовні підсумки та цікаві приклади роботи за цей час, зрозуміти особливості правового поля регіону.

З журналістами спілкуватимуться директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена Демченко, начальник Лебединського бюро правової допомоги Сергій Іванов, начальник Липоводолинського бюро правової допомоги Наталія Пилипенко та начальник Кролевецького бюро правової допомоги Наталія Денисенко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 31 серпня, у четвер, у прес-залі обласного прес-клубу –

м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12.00.