назад
28.12.16

Виникли юридичні питання? Звертайтесь до Лубенського місцевого центру правової допомоги!

2712.2016 paljanizasystr

Працівники Лубенського центру  готові допомогти вам знайти правильний вихід із найскладнішої юридичної ситуації. 

27 грудня директор  Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Артем Россоха та начальник відділу правопросвітництва Максим Паляниця провели виїзний прийом громадян у Остапівській сільській раді. Для спілкування та вирішення правових питань звернулися жителі села, проблемні питання кожного з яких потребували підтримки  фахівців-юристів.

В ході прийому жителі сільської ради ставили ряд важливих питань, громадяни звертались за роз’ясненням щодо посвідчення заповіту, посвідчення договору нерухомого майна, приватизації присадибної земельної ділянки та житлового будинку, оформлення спадщини як за законом, так і за заповітом.  Під час прийому громадян, також було порушено одне з актуальних на сьогодні питань оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги. З цього приводу були надані роз’яснення спеціалістами БВПД. На усі порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації.

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення села щодо надання правових консультацій та доступу до безоплатної правової допомоги, фахівці БВПД зустрілися з працівниками виконавчого комітету Остапівської сільської ради.  В ході зустрічі поінформували про систему безоплатної правової допомоги,  види послуг: отримання первинної правової допомоги безоплатно та надання адвоката за рахунок держави певним категоріям осіб.

Головний спеціаліст Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відділу правової інформації та консультацій Ольга Єремеєва, провела черговий семінар у Лубенському “Університеті третього віку”.yniver3viky

Запитання стосувались підвищення прожиткового мінімуму і збільшення пенсійних виплат, перерахунку та виплати різних видів пенсій, пенсійного забезпечення “дітей війни”. Також зупинилися на питанні страхового стажу, необхідного для призначення пенсії за віком. Також виникали  питання соціального захисту, земельного права, цивільного законодавства.

Будемо раді допомогти Вам порадою, консультацією,  онлайн консультацією, у разі потреби  надамо адвоката, за рахунок держави!

БЕЗКОШТОВНА ЮРИДИЧНА КОНСУЛЬТАЦІЯ! м. Лубни, вул. Монастирська, 17 (у дворі суду),

(MTC) 095-252-66-14;   (LIFE) 063-996-27-61,

SKYPE: lubnybpd