назад

Вирішення кадрового забезпечення на засіданні поліцейської комісії ГУНП у Сумській області

Питання кадрового забезпечення Національної поліції України є одним із актуальних на сьогодні, і відбір претендентів на посади здійснюється за результатами конкурсу на спеціальному засіданні комісії.

Серед членів поліцейської комісії, визначеною Міністерством внутрішніх справ України, є очільниця Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Олена Демченко.

Чергове засіданні відбулося 5 липня, на якому проводилася співбесіда та прийняття рішення про переможців конкурсу на посади молодшого складу поліції «поліцейський роти поліції особливого призначення» та «поліцейський сектору реагування патрульної поліції» ГУНП в Сумській області.

«Відбір поліцейських, від яких залежатиме спокій, порядок в місті та безпека громадян є важливим завданням. Система безоплатної правової допомоги Сумщини взаємодіє з ГУНП в Сумській області, і злагоджена робота представників двох інституцій забезпечує захист прав жителів регіону», – зауважила Олена Демченко.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

В Україні діє єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги – 0-800-213-103 (Цілодобово, в межах України – безкоштовно)

Зателефонувавши за ним, Ви зможете дізнатися адреси та контакти центрів у всіх регіонах України та отримати консультацію фахівців.