назад

22 березня 2016 року, спеціалісти Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Олег Костогриз та Тетяна Жалобна, на виконання Плану роботи центру на І квартал 2016 року, здійснили виїзд до смт. Чорнобай, де провели робочі зустрічі та узгодили подальшу взаємодію і співпрацю з директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району Світланою Гарнатою, начальником управління з питань праці та соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації Олександром Юрковським та начальником служби у справах дітей Чорнобаївської райдержадміністрації Юрієм Волохом.

В ході зустрічей спеціалісти розповіли про діяльність Золотоніського МЦ з надання БВПД, особливу увагу звернули на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та порядок звернення до центру.

Учасникам зустрічей було надано інформаційно-роз’яснювальні матеріали про діяльність Золотоніського місцевого центру з надання БВПД та контактні дані МЦ, розповсюджено буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати».

Цього ж дня, згідно Плану роботи мобільних пунктів консультування Золотоніського місцевого центру з надання БВПД, в приміщенні Чорнобаївського районного управління юстиції, відбувся виїзний прийом громадян, які потребують правової допомоги.