назад

Виїзд у смт. Народичі працівників Коростенського МЦ

10.02.2016 distant receipt Korosten 110 лютого 2015 року в м. Овручі та смт. Народичі працівниками Коростенського МЦ з надання БВПД були проведені робочі зустрічі, виїзні прийоми громадян, вуличні інформування, підписані меморандуми: з працівниками Овруцького районного управління юстиції, Центру надання адміністративних послуг, районного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, відділу у справах сім”ї, молоді та спорту Овруцької райдержадміністрації, Народицького районного управління юстиції, відділу державної реєстрації актів цивільного стану Народицького РУЮ.

З відділом ДРАЦС був підписаний меморандум про співпрацю. Під час зустрічі Сергій Орлюк особливу увагу звернув на співпрацю, що в свою чергу полегшить процедуру звернення громадян до Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Під час зустрічі також було налагоджено порядок передачі документів громадян, необхідних для надання безоплатної вторинної правової допомоги даним центром. Сергієнко Оксаною було доведено до відома присутніх інформацію про роботу Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, місце знаходження, графік роботи, міста та райони, які обслуговує даний центр та категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Шадурою Інною були надані інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток, плакатів, оголошень для подальшого інформування населення, висвітлення даної інформації в ЗМІ.

В приміщеннях Овруцького та Народицького районного управління юстиції були проведені прийоми громадян з правових питань, а також були надані правові роз’яснення представникам Народицької ГО “Честь. Справедливість. Рівноправ’я”, з якими були обговорені питання подальшої співпраці. Наприкінці проведених заходів було проведено вуличне інформування населення.

10.02.2016 distant receipt Korosten 2