назад
30.05.16

Виїзна допомога інваліду

IMG 20160527 131251

27 травня 2016 року директор Першого полтавського МЦ з надання БВПД Ігор Рибас з метою надання безоплатної вторинної правової допомоги за місцем проживання особі – інваліду І групи з дитинства, яка проживає в одному з важкодоступних населених пунктів Великобагачанського району Полтавської області, здійснив виїзд до села Бірки.

Клієнт центру, інвалід І групи з дитинства, яка за станом здоров’я не в змозі особисто прибути до місцевого центру, відноситься до категорій, визначених законодавством України, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час виїзду прийняте відповідне звернення від громадянки, яка потребує правової допомоги та призначено адвоката для представництва її інтересів та захисту прав.

Після оформлення всіх необхідних документів та видачі доручення, призначений адвокат Сергій Глазков провів конфіденційне побачення з клієнткою, в ході якого було проведено аналіз документів та отримано певні пояснення.

      За наслідками конфіденційного побачення адвокатом було встановлено наявність спору в питанні, що стосується спадщини, в зв’язку з чим адвокат узгодив свою правову позицію з клієнтом з метою захисту законних прав та інтересів останньої.