назад
02.10.18

Виїзна правова допомога жителям Золотоніського району

золотоніський мц виїзд с. богуславецьНалагоджена робота мобільних дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги дає можливість кожному громадянину отримати кваліфіковану юридичну допомогу з різних правових питань за місцем проживання.

27 вересня 2018 року фахівцями Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на чолі з директором Сергієм Брусом здійснено виїзний прийом громадян у селі Богуславець Золотоніського району. Селянам надано правові консультації щодо питань соціального забезпечення, сімейного, спадкового, земельного та житлового права. Поінформовано про всеукраїнський правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» та розповсюджено тематичні матеріали.

золотоніський мц виїзд с. богуславець (1)

 

золотоніський мц виїзд с. богуславець (2)Цього ж дня для працівників Богуславецької сільської ради організовано та проведено тренінг на тему «Удосконалення організації надання БВПД органами місцевого самоврядування». Зокрема обговорено питання обов’язків сільської ради в забезпеченні населенню доступу до безоплатної первинної правової допомоги, створення спеціалізованих установ із надання БППД, їх повноваження та особливості діяльності, роль та задачі правових консультантів в організації та наданні первинної правової допомоги сільському населенню.