назад

Виїзне консультування громадян на базі Рогатинського бюро правової допомоги

525 листопада 2016 року, у рамках виконання Плану заходів з активізації надання безоплатної первинної правової допомоги за результатами оперативної наради в Міністерстві юстиції України 09.09.2016, відповідно до графіку проведення консультування у IV кварталі 2016 року, посадовими особами Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області проведено виїзне консультування громадян на базі Рогатинського бюро правової допомоги.

Правову допомогу надавали в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Рожковецькою Наталією Дмитрівною, заступником начальником управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції Левкуном Ярославом Антоновичем та заступником директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Ковальчуком Володимиром Дмитровичем. Також на консультування запрошено голову Рогатинської правозахисної ГО “Новий час” Луцишина Василя Васильовича.

На прийомі надано вичерпні відповіді на питання : порядок реєстрації нерухомого майна, внесення змін до установчих документів благодійних та громадських організацій, деякі питання порядку виконання рішень суду, деякі питання щодо норм Закону України “Про державну службу”, порядок спадкування за законом та заповітом.

Крім цього, на прийомі спільно з провідним спеціалістом-юристом Рогатинського районого ценру зайнятості Крисою Андрієм Богдановичем обговорено питання співпраці між центром зайнятості та бюро правової допомоги.


{gallery}pictures/2016.11.28_Рогатин{/gallery}