назад

Виїзне консультування громадян у Городенківському бюро правової допомоги

23140318 1499231903503492 828116901 n2 листопада 2017 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Івано-Франківської області Михайло Євчук та начальник Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Андрій Гайда провели виїзне консультування громадян в Городенківському бюро правової допомоги Коломийського місцевого центру з надання БВПД.

У виїзному прийомі також взяли участь начальник відділу Городенківського бюро правової допомоги Ірина Перва та головний спеціаліст відділу Лілія Мороз, а також начальник відділу організаційно-інформаційної роботи апарату Городенківської районної державної адміністрації Володимир Мукан.

Михайло Євчук перевірив як забезпечується працівниками Городенківського бюро правової допомоги доступ громадян до реєстрів Міністерства юстиції України, а також обговорив питання надання безоплатної вторинної правової допомоги та проблеми, які при цьому виникають.

На зустрічі громадянам надали роз’яснення чинного законодавства щодо отримання субсидії, порядку призначення опікуна над недієздатною особою, отримання аліментних платежів, отримання допомоги на дитину-інваліда І групи, порядку отримання спадщини за законом.


{gallery}pictures/2017.11.05_Городенка{/gallery}

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)