назад

Виїзне консультування у селі Грищинці

4 жовтня 2016 року в.о.начальника Канівського бюро правової допомоги Оленою Васильченко здійснено виїзд до віддаленого населеного пункту Канівського району села Грищинці, де на базі сільської ради зібралося чимало сільських жителів, які потребували правової допомоги у вирішенні різного роду питань.

Олена Васильченко розповіла присутнім про основні завдання Канівського бюро правової допомоги, яке розпочало свою роботу 1 вересня 2016 року, роз’яснила хто має право на безоплатну правову допомогу та які правові послуги включає безоплатна первинна та вторинна правова допомога. Селян ознайомили із порядком звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги.

В ході виїзного прийому громадяни отримали консультації з питань спадкового, земельного, житлового права та соціального захисту пільгових категорій громадян.

Також на зустріч жителям сільської громади роздано інформаційні матеріали про діяльність Канівського бюро правової допомоги, контактні данні та буклети на тему: «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».