назад

Виїзні консультаційні пункти – отримати безкоштовну правову допомогу простіше

2017 09 19M1Щоб спростити доступ громадян до безоплатної правової допомоги та підвищити рівень правової обізнаності на базі Драчинецької сільської ради організовано роботу виїзного консультаційного пункту.

Участь у виїзному консультуванні громадян взяли директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну, директор Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мінтенко та начальник Кіцманського бюро правової допомоги Анжела Олексюк.

2017 09 19M2По завершенню прийому громадян фахівці системи безоплатної правової допомоги краю провели робочі перемовини з Драчинецьким сільським головою Корнієм Прокопцем та обговорили можливості майбутньої співпраці.

Цього ж дня, проведено зустріч-бесіду з педагогічним колективом Новодрачинецького загальноосвітнього навчального закладу І-ІІ ступенів. Їм розповіли про діяльність Кіцманського бюро правової допомоги, роз’яснили порядок отримання безоплатної правової допомоги, а також пояснили, які категорії осіб мають на неї право.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Кіцманського бюро правової допомоги можна за адресою: : Чернівецька область, Кіцманський район, м.Кіцмань, вул. Незалежності,83. Телефон: (0 3736) 2-10-38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).