назад
25.07.17

Виїзні прийоми до селищ Нововасилівка, Стягайлівка та Очкине Середино-Будського району

ShM 2017 07 24  sereduno buda  vizni prijomi 1Продовжує залишатися актуальним проведення консультацій для жителів громад віддалених населених пунктів. Тож,24 липня заступник начальника Середино-Будського бюро правової допомоги Тетяна Харченко здійснила виїзний прийом до с. Нововасилівка, с. Стягайлівка та Очкине, які входять до Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади.

Під час прийому трьом громадянам надано роз’яснення та консультації у приміщеннях сільських  рад. Питання стосувалися: визнання договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення недійсним, порядок розподілу майна між спадкоємцями, зменшення розміру аліментів.
Цього ж дня
Тетяна Харченко зустрілася з сільськими старостами с. Нововасилівка, с. Стягайлівка та Очкине та обговорила проект Програми розвитку надання правової допомоги мешканцям віддалених сіл. Фахівець бюро наголосила на тому, що слід зважати на те, що проект Програми повинен містити обов’язкові розділи.

«Мета Програми має поєднувати завдання і заходи, які спрямовані на розв’язання найважливіших правових проблем розвитку громади або окремих типових ситуацій», – додала Тетяна Харченко.

Також того дня фахівець провела семінар зі старостами сільської ради «Система надання безоплатної правової допомоги в Україні».

 

Нагадуємо, що Середино-Будське бюро правової допомоги» Шосткинського місцевого центру з надання БВПД знаходиться за адресою: м.С.-Буда, вул. Троїцька,2, телефон: (05451)7-10-62.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213103.