назад

Виїзні прийоми громадян для підвищення правової спроможності

27.02.2017 - byro 1Фахівці місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги продовжують здійснювати виїзні прийоми громадян у населених пунктах Житомирського району.

9 лютого заступник начальника Коростишівського бюро правової допомоги Олександр Коваль спільно з головою Коростишівської районної ради Сергієм Бондарчуком відвідав с. Більківці, Коростишівського району, де провів виїзний прийом громадян.

28.02.2017 - priom Zh 2

Мешканці населеного пункту, що входить до новоствореної об’єднаної територіальної громади міста Коростишів, переважно порушували питання соціального та пенсійного забезпечення, земельні питання. На окремі звернення надано відповіді та роз’яснення в межах чинного законодавства. Проблеми, що потребують більш детального вивчення будуть вирішуватися шляхом надання вторинної правової допомоги.

22 лютого фахівці Житомирського місцевого центру провели виїзний прийом громадян у Іванівській сільській раді Житомирського району. Заступник начальника відділу представництва Яна Вельган та заступник начальника Коростишівського бюро правової допомоги Олександр Коваль консультували мешканців із різноманітних правових питань. Переважна більшість звернень стосувались спадкового права та сімейних спорів.

27.02.2017 - byro 13

Не оминають увагою людей з обмеженими можливостями. 9 лютого працівники Олевського бюро правової допомоги провели виїзне консультування на дому до громадянина м. Олевська, який має проблеми зі здоров`ям, а тому не може самостійно з`явитися до бюро за консультацією зі спадкового законодавства, а також, складання заповіту на спадкове майно на випадок смерті.

28.02.2017 - priom N 1

Коростишівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Коростишів, Соборна площа, 18, тел.:(04130) 5-06-26
Олевське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Олевськ, Володимирівська, 5, тел.:(04135) 2-40-37