назад

Виїзні прийоми громадян та адресна безоплатна правова допомога

10.08.2017 - priom 3Одним із дійових інструментів вивчення та вирішення проблем житомирян є проведення виїзних прийомів громадян. Фахівці центрів та бюро правової допомоги Житомирщини виїжджають у віддалені міста та села області, аби ознайомитися з громадською думкою про роботу органів територіальних громад району, вирішити злободенні питання життєдіяльності, надати безоплатну правову допомогу.

Начальник Олевського бюро правової допомоги Інга Єгорова здійснила виїзний прийом громадян у приміщенні Олевської центральної районної лікарні. Окрім особисто наданих консультацій, начальник бюро проінформувала колектив лікарні про діяльність центрів та бюро правової допомоги, послуги, які надає Олевське бюро, відмітила категорії осіб, які мають право на адвоката від держави для захисту своїх інтересів у суді.

10.08.2017 - priom 3

Також начальник Олевського бюро відвідала Кишинське стаціонарне відділення по обслуговуванню одиноких непрацездатних громадян, де вкотре проінформували працівників закладу та одиноких громадян, які в ньому проживають про роботу та послуги, які надає Олевське бюро правової допомоги.

Олевське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Олевськ, Володимирівська, 5, тел.:(04135) 2-40-37

Начальник Хорошівського бюро правової допомоги Лариса  Шапіренко спільно з Громадською організацією «Новоборівська спілка учасників та ветеранів АТО об’єднаної територіальної громади» та Службою у справах дітей Хорошівської районної державної адміністрації провели зустріч із жителями смт. Нова Борова Хорошівського району.

10.08.2017 - priom 6

Під час зустрічі присутніх поінформовали про основні напрямки діяльності бюро правової допомоги та провели особистий прийом громадян. Під час прийому найчастіше зверталися з питаннями оформлення права власності на спадкове майно, подовження строків подачі заяви про прийняття спадщини, соціальне забезпечення.

10.08.2017 - priom 4
10.08.2017 - priom 5

Хорошівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Хорошів, вул. Незалежності, 4, тел.:(04145) 3-36-59

Не всі громадяни мають можливість особисто звернутися до місцевого центру чи бюро правової допомоги. Це можуть бути такі причини як фізичні вади, брак коштів, відсутність транспортного сполучення. Але ж не позбавляти людину її конституційного права на безоплатну правову допомогу?

Тому, продовжуючи практику адресної безоплатної правової допомоги населенню, працівники Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили виїзд на дім до громадянки з інвалідністю. Питання з яким звернулась жінка стосувалось оформлення спадщини, визнання права власності на спадкове майно, поновлення строків прийняття спадщини. Фахівці Коростенського місцевого центру не тільки надали консультацію, але й прийняли у жінки документи для призначення їй адвоката від держави.

10.08.2017 - priom 2

Коростенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Коростень, вул. Сосновського, 28-г, тел.: (04142) 5-09-45,49