назад
20.04.16

Виїзні зустрічі-інформування щодо конкурсу начальників бюро

19-20 квітня 2016 року в.о. директора Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валерій Березинець та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Катерина Лиско здійснили виїзні зустрічі-інформування територіальних громад щодо відкритого конкурсу з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги в смт.Баришівка, м.Бориспіль, смт.Згурівка, м.Переяслав-Хмельницький та м.Яготин.

Під час заходу головний спеціаліст Лиско К.М. повідомила присутніх про реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та створення бюро правової допомоги, а також детально розповіла про відкритий конкурс з відбору кандидатур на посади керівників та/або заступників керівників бюро правової допомоги в цих населених пунктах, які почнуть працювати з 1 липня 2016 року.

В.о. директора Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Березинцем В.В. провів інформаційні виступи стосовно запланованого відкриття бюро правової допомоги в регіоні, які мають забезпечити правопросвітництво у територіальних громадах, надання безоплатної первинної правової допомоги, забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, надання безоплатної вторинної правової допомоги, забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України. Кандидатів на конкурс цікавили питання умов проведення конкурсу, на що Валерієм Березинцем були надані повні та вичерпні відповіді.

Слід зазначити, що юристи виявили інтерес до конкурсу, в районах відвідуваних працівниками Центру взяли участь 27 осіб.