назад

Виїзні зустрічі в Тисменицькому районі

IMG 20160607 110424Виїзні зустрічі  в Тисменицькому районі  07 червня 2016року  провели заступник директора Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук та директор Івано-Франківського МЦ з надання БВПД Віталій Стусяк. 

Так, провівши робочі зустрічі з головою Тисменицької районної ради Р. Крутим та 1-им заступником голови Тисменицької райдержадміністрації В. Заником, міським головою м. Тисмениця С. Свораком,  керівництвом районного пенсійного фонду, державними реєстраторами цього району, В.Ковальчук та В.Стусяк проінформували їх про підсумки проведеного відкритого конкурсу на посади керівників БПД (на конкурс в Тисменицьке бюро правової допомоги  подано найбільшу кількість заяв-54, в порівнянні з іншими районами Івано-Франківської області) й обговорили перспективи майбутньої роботи та умови розміщення БПД, враховуючи те, що мешканці цього району як правило звертаються зі своїми питаннями та зверненнями для отримання правових консультацій  до Івано-Франківського місцевого центру.

Після цього В. Ковальчук, разом з міським головою м. Тисмениця Степаном Свораком та його радником Богданом Романчуком, провели спільний прийом громадян, на якому були розглянуті звернення 90-річного інваліда 3-ї групи,  активіста ветеранських патріотичних організацій, жителя с. Микитинців Іллі Сливінського, щодо земельного питання та інших правових аспектів. Ще одне важливе питання на прийомі було опрацьоване  за зверненням  багатодітної мами і дружини учасника бойових дій (АТО) Оксани Криволап, що проживає в м. Тисмениця, щодо оформлення документів для початку будівництва житла та співфінансування з обласного й районного бюджетів, допомого місцевими органами влади. Слід зазначити, що по справі цього учасника АТО, на прохання Головного територіального управління юстиції в області та Регіонального Центру з надання БВПД приватним нотаріусом м. Тисмениця Наталією Угорчак, надавалася кваліфікована безкоштовна правова допомога і сприяння в оформленні правових документів для їх подачі в різні установи та організації. Також були  надані правові консультації іншим громадянам,які цього дня зверталися в Тисменицькій міській раді з інших питань.  


{gallery}pictures/2016.06.13_Тисмениця{/gallery}