назад
20.04.16

Виїзний консультаційний пункт для мешканців Крюківського району м.Кременчука.

123123

19  квітня  2016 року на базі контактного центру відділу по роботі з населенням Крюківської районної адміністрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради працював виїзний консультаційний пункт Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Прийом здійснювала в.о.директора центру з надання БВПД Ірина Пушкаревська, яка ознайомила присутніх з діяльністю центру, порядком надання вторинної правової допомоги, зазначила категорії населення, які , відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, мають право на її отримання за рахунок держави із залученням адвоката.

         Під час прийому громадяни звертались з питань соціального захисту, сімейного права, виконання судових рішень, на які були надані роз’яснення та консультації відповідно до компетенції.

Від громадян, які потребують захисту їхніх прав, були прийняті звернення та видано друковану інформацію з переліком необхідних документів для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

         Співпраця з соціальними відділами буде продовжена і в подальшому для забезпечення доступності правової допомоги та рівних можливостей захисту гарантованих державою прав громадян.