назад

Виїзний консультаційний пункт у Ширівцях

2016 09 01K 2З метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги у сільській місцевості начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Кельменецького МЦ Артемом Дворським та заступником начальника відділу «Хотинське бюро правової допомоги» Оленою Костенчук 30 серпня 2016 року на базі Ширівецької сільської ради Хотинського району проведено виїзне консультування місцевих мешканців.


2016 09 01K 3Цього дня за правовими консультаціями та роз’ясненнями звернулося 15 громадян, які цікавилися питаннями, що стосуються спадкового права та врегулювання договірних правовідносин, зокрема, порядку укладення та розірвання договорів оренди землі, порядку відчуження земельних ділянок, поновлення строків для прийняття спадщини, визнання права власності на спадкове майно тощо.

Усім жителям, які прийшли на прийом, та представникам органів місцевого самоврядування фахівці центру надали консультації і роз’яснення з правових питань.

2016 09 01K 4Артем Дворський також проінформував присутніх про основні аспекти діяльності Кельменецького МЦ та роз’яснив, які категорії осіб, відповідно до законодавства, мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Олена Костенчук повідомила, що Хотинське бюро правової допомоги офіційно розпочне свою роботу 1 вересня 2016 року та в повному обсязі надаватиме всі види правових послуг мешканцям Хотинського району.


2016 09 01K 5Результатом проведеного заходу є позитивні відгуки жителів громади про отриманні консультації та налагодження співпраці Кельменецького МЦ з працівниками Ширівецької сільської ради.