назад
01.04.16

Виїзний мобільний консультаційний пункт із залученням параюристів запрацював на базі Аграрного коледжу управління і права Полтавської державної аграрної академії

pers31032016

31.03.2016 року в рамках меморандуму про співпрацю між Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Аграрним коледжем управління і права Полтавської державної аграрної академії на базі «Юридичної консультації» запрацював виїзний мобільний консультаційний пункт.

В його роботі взяли участь працівники місцевого центру та студенти 4-го курсу юридичного відділення аграрного коледжу (параюристи).

Особи, які цього дня звернулись до мобільного консультаційного пункту, мали змогу отримати юридичну консультацію та необхідну правову інформацію. Зокрема, питання відвідувачів стосувались розподілу спільної власності, реєстрації речових прав на нерухоме майно, стягнення та зменшення розміру аліментів.

Виїзний мобільний консультаційний пункт з правових питань на базі «Юридичної консультації» працює кожного першого четверга місяця з 10:00 до 13:00 за адресою: місто Полтава,  вул. Гагаріна, 3А.