назад
24.11.15

Виїзний мобільний консультаційний пункт з надання правової допомоги провів роботу в Полтавській обласній клінічній психіатричній лікарні ім. О.Ф. Мальцева

SAM 2917

24 листопада 2015 року виїзний мобільний консультаційний пункт з надання правової допомоги завітав до Полтавської обласної клінічної психіатричної лікарні ім. О.Ф. Мальцева.

В роботі мобільної групи взяли участь директор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Бубир та працівники Центру. Спеціалісти розглянули та проаналізували кожну ситуацію, надали консультації та роз’яснення відповідно до чинного законодавства, а також зорієнтували у подальшому вирішенні порушених питань.

В ході роботи виїзного мобільного консультаційного пункту з надання правової допомоги відбулася робоча зустріч директора Центру з керівництвом та працівниками Полтавської обласної клінічної психіатричної лікарні ім. О.Ф. Мальцева. Присутніх поінформовано про порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги та зазначено категорії осіб, які мають право на таку допомогу.

В результаті зустрічі сторони домовились про співпрацю та спільну допомогу незахищеним верствам населення. Розповсюджено інформаційний матеріал про діяльність та послуги Центрів з надання безоплатної правової допомоги.