назад

Виїзний прийом громадян

камінь каширський 56 жовтня 2016 року фахівцями Камінь-Каширського бюро правової допомоги було здійснено виїзний прийом до села Воєгоща Камінь-Каширського району.

Під час прийому до працівників бюро правової допомоги зверталися громадяни з питаннями порядку оформлення субсидій, алгоритму приватизації земельних ділянок, процедури реєстрації шлюбу іноземців, які проживають в Україні тощо.

камінь каширський 5

В ході виїзного прийому фахівці Камінь-Каширського бюро правової допомоги завітали до органу місцевого самоврядування — сільської ради, місцевого відділення Укрпошти, сільської бібліотеки та школи, де донесли до відома громадян інформацію про основні завдання, які стоять перед бюро правової допомоги, найважливішими серед яких є: забезпечення доступу до вторинної правової допомоги, надання безоплатної первинної правової допомоги – правової інформації та консультацій, а також безпосереднє надання безоплатної вторинної правової допомоги.

камінь каширський 2

В ході інформаційно-роз’яснювальних заходів населення села Воєгоща Камінь-Каширського району було проінформоване про те, які правові послуги включає безоплатна первинна та вторинна правова допомога, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, а також яким є порядок звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги.

камінь каширський 1

По завершенні виїзного прийому заступник начальника Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інна Бондар та голова Воєгощенської сільської ради Наталія Ковальчук домовились про створення дистанційної точки доступу до правової допомоги на території сільської ради.

 

Довідково:

Камінь-Каширське бюро правової допомоги»

м. Камінь-Каширськ, вул. Т.Шевченка,8

Тел.: (03357) 2-23-03

e-mail: kamin-kashyrske@legalaid.lt.ua