назад
06.04.17

Виїзний прийом громадян на базі Управління соціального захисту населення Семенівщини

31032017vuiznoypriyomSemenivka

31 березня 2017 року в.о. начальника Семенівського бюро правової допомоги Микола Зайченко провів  виїзний прийом громадян на базі Управління соціального захисту населення Семенівської районної державної адміністрації.

Громадяни зверталися з питаннями щодо порядку прийняття спадщини спадщини, порядку поділу земельної ділянки приватної власності, яка знаходиться у власності однієї особи.

Микола Зайченко надав роз’яснення положень Цивільного кодексу України, Земельного кодексу України, Закону України “Про державний земельний кадастр”, Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, а також консультації, покрокові схеми дій. Зокрема, зазначено про необхідність виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, а вже потім звертатися до державного кадастрового реєстратора за державною реєстрацією поділених земельних ділянок.

Фахівець бюро  повідомив громадян про право та порядок звернення до Семенівського бюро правової допомоги за наданням безоплатної вторинної правової допомоги та надано інформаційні матеріали.

Нагадуємо, Семенівське бюро правової допомогизнаходиться за адресою: смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341) 9-12-43. Прийом громадян з 09.00 — 18.00 щоденно. Субота, неділя — вихідний.

Для забезпечення оперативного реагування на повідомлення про затримання осіб, на звернення громадян про надання правової допомоги та на проблемні питання, які вони порушують, а також для надання роз’яснень законодавства у сфері безоплатної правової допомоги, цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.