назад

Виїзний прийом громадян та зустрічі з посадовцями провели працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру у Новій Ушиці

DSC 0682     14 квітня працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД — заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Тетяна Петрунькова та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Вадим Пархоменко — провели виїзний прийом громадян у приміщенні Новоушицького районного управління юстиції. За безоплатною правовою допомогою до них звернулися четверо громадян. Питання, які цікавили людей, стосувалися переважно сімейного та земельного законодавства.

     Після прийому Вадим Пархоменко провів робочу зустріч із юристами Новоушицької селищної ради, під час якої домовились про організацію виїзних консультативних пунктів у сільських радах району.

     Окрім того, задля поширення інформації про відкриття бюро правової допомоги та конкурсний відбір кандидатів на посади керівників цих бюро серед широкого кола зацікавлених осіб Вадим Пархоменко провів робочі зустрічі із працівниками органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади у смт Новій Ушиці. Він, зокрема, розповів  чиновникам про вимоги до претендетнів та умови участі в конкурсі.

{gallery}img/novyny/2016/04_Kviten/15_2{/gallery}