назад

Виїзний прийом громадян у Межигір’ї

18 грудня 2015 року працівниками Вишневського місцевого центру спільно з Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області та Вишгородським районним управлінням юстиції за участю представників ГПО «Права людини» проведено виїзний прийом та наданні консультації внутрішньо переміщеним особам, які наразі проживають на території Межигір’я.

Серед питань, з якими зверталися громадяни: соціально-побутові; щодо визначення статусу тимчасово переміщених осіб; відшкодування сум втраченого рухомого та нерухомого майна на окупованій території тощо.

У заході брали участь начальник Головного територіального управління юстиції у Київській області Сергій Герасимчук та начальник Вишгородського районного управління юстиції Наталія Костюченко, юрист ГПО “Права людини” Вікторія Поджема та працівники управління соціального захисту населення, пенсійного забезпечення Вишгородського району.

Увага учасників заходу була акцентована на подальшому розвитку системи безоплатної правової допомоги, удосконаленні її надання, у тому числі шляхом консультацій онлайн.