назад

Виїзний прийом громадян у місті Кіцмань

2016 03 18 Ч1З метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги начальником  відділу попередньої роботи з клієнтами Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Семенюк Л. Г. та головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Чернівецького місцевого центру – Акатріні Г. П. у місті Кіцмань на базі територіального управління юстиції проведено виїзний прийом громадян та надано їм консультації з правових питань. Про зазначений прийом жителів Кіцманського району заздалегідь було поінформовано.

2016 03 18 Ч2Візит до міста Кіцмань працівників Чернівецького місцевого центру передбачав також робочу зустріч з адміністратором ЦНАПу Кіцманської РДА – Миронюк Ярославою Фрізантівною,   головним спеціалістом реєстраційної служби Кіцманського РУЮ – Вальчук Анастасією Олександрівною та головним спеціалістом Кіцманського районного управління юстиції – Колісник Іриною Вікторівною. Під час зустрічі учасники поділилися досвідом надання безоплатної первинної правової допомоги та обговорили основні проблеми, за вирішенням яких звертаються громадяни.

В результаті домовленостей, досягнутих під час візиту, на базі Кіцманського районного управління юстиції було створено дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

2016 03 18 Ч3Також відбулась робоча зустріч працівників Чернівецького місцевого центу з працівниками районної газети “Вільне життя”, під час якої визначались шляхи взаємодії щодо підвищення рівня правової інформованості громадян з питань реалізації їхніх прав та свобод.