назад

Виїзний прийом громадян у рамка проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

OkM 171107  017 листопада у с. Ворожба та Малий Вистороп Лебединського району роботу виїзного консультаційного пункту та прийом громадян забезпечили директор Охтирського місцевого центру з надання БВПД Тамара Козир, заступник директора Микола Кравченко, начальник  відділу забезпечення роботи контактного центру системи БВПД Олексій Рибалка та начальник Лебединського бюро правової допомоги Сергій Іванов.

У рамках виїзного консультування громадяни, які прийшли на прийом, мали можливість отримати консультації та роз’яснення з питань, які потребують правового врегулювання, а також допомогу у складанні різних документів (заяв, звернень до органів місцевого самоврядування).

OkM 171107  02

Громадянам надано роз’яснення з таких питань як: встановлення лічильників за рахунок РЕМ, отримання соціального житла, укладення договору купівлі-продажу нерухомого майна, зміна паспорта,  надання субсидії, укладення договору оренди частки земельного паю, порядок вступу у спадщину тощо.

OkM 171107  03 

Цього ж дня провели інформаційний захід у Маловиспоропському ім. П.С. Рибалка коледжі СНАУ. Під час зустрічі зі студентами та педагогічним колективом, учасники розповіли про основні положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу». Особливу увагу приділили тим положенням Закону, які регулюють порядок надання безоплатної первинної правової допомоги, розгляд звернень про надання такої допомоги.

OkM 171107  04

Також представники правової допомоги завітали на екскурсію до  музею імені Павла Семеновича Рибалка, уродженця с. М. Вистороп, де дізналися про його життя.

OkM 171107  05   OkM 171107  06

Олексій Рибалка та Микола Кравченко провели робочу зустріч з головою села М. Вистроп Миколою Ромасенко, під час якої обговорили проблемні питання громади, що потребують вирішення у правовому полі.

Довідково: Лебединське бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29; тел. (05445) 2-14-12.

 

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).