назад

Виїзний прийом громадян у Тростянецькій сільській раді Ківерцівського району

dVTKmYhd IkГоловний спеціаліст відділу «Ківерцівське бюро правової допомоги» Луцького МЦ з надання БВПД Віра Ольшевська 15 листопада 2016 року провела виїзний прийом громадян у Тростянецькій сільській раді Ківерцівського району.

За попередньою домовленістю з Тростянецьким сільським головою, у приміщенні сільської ради заздалегідь було розміщено оголошення про проведення виїзного прийому.

За юридичними консультаціями звернулося двоє громадян з питань кримінального процесуального та земельного права.
Громадянку Х. цікавило питання передачі земельної ділянки в суборенду.
Відповідно до ст. 8 Закону України «Про оренду землі», орендована земельна ділянка або її частина може передаватися орендарем у суборенду без зміни цільового призначення, якщо це передбачено договором оренди або за письмовою згодою орендодавця.

fzqGSJK8SOM
Якщо протягом одного місяця орендодавець не надішле письмового повідомлення щодо своєї згоди чи заперечення, орендована земельна ділянка або її частина може бути передана в суборенду. Умови договору суборенди повинні обмежуватися умовами договору оренди земельної ділянки і не суперечити йому. Строк суборенди не може перевищувати самого строку, визначеного в договорі оренди землі. Договір суборенди підлягає державній реєстрації. За згодою сторін договір посвідчується нотаріально.
У разі припинення договору оренди чинність договору суборенди земельної ділянки також припиняється.

Довідково:
Відділ «Ківерцівське бюро правової допомоги» Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Ківерці, вул. Грушевського, 23, контактний телефон: (03365) 21849.
Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, контактний телефон: (0332) 770717.