назад

Виїзний прийом громадян в місті Тисмениця

15 грудня 2017 року в Тисменицькій міській раді відбувся виїзний прийом громадян заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимира Ковальчука, регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області Оксани Устимчук, головного спеціаліста відділу уповноважених Голови Національної поліції України з питань дотримання прав людини в поліцейській діяльності Крістіни Овсепян за участю міського голови міста Тисмениці Степана Сворака.

Під час зустрічі громадяни міста Тисмениці звернулися до представників державних органів з питаннями відповідно до їх компетенції.

2

Заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук знайомив присутніх із системою БПД, процедурами отримання первинної і вторинної безоплатної правової допомоги,надав консультації щодо порядку надання безоплатної правової допомоги окремим категоріям осіб (учасникам АТО, особам з інвалідністю).

3

Крім того, громадян отримали вичерпну інформацію щодо діяльності Управління забезпечення прав людини та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)