назад

Виїзний прийом громадян в с. Красноїлля

1По-різному сприймають створення в районах і окремих містах України, нових (маленьких – по 1 чи 2 працівники, але мобільних – всюди встигають), бюро правової допомоги та їхню правопросвітницьку діяльність, що розпочалась 01.09. 2016 року. 
Працівник Верховинського бюро Алла Зеленчук сьогодні відвідує пенсіонерів, які через вимушені сімейні обставини знаходяться на обліку в стаціонарному відділенні для постійного проживання с. Красноїлля. В селі є старовинна дерев”яна церква 1843 року, а незабутню славу селу приніс геній українського театру Гнат Хоткевич, який в 1910 році створив Гуцульський Театр, ролі в яких грали колоритні гуцули й гуцулки. Ще й сьогодні цей Гуцульський театр Хоткевича, як і сам Народний музей театру ім. Г. Хоткевича активно функціонують, і часто сюди навідуються митці, художники, театрознавці і просто туристи. 
Може хтось із цих натруджених і збідованих важкою працею пенсіонерів, що зараз проживають у притулку, колись і був самодіяльним актором чи сільським музикою (трембітарем або дримбарем), і їм потрібне просте, щире спілкування і увага.


{gallery}pictures/2016.09.17_прийом_громадян{/gallery}