назад

Виїзний прийом громадян в с. Подібна

19 жовтня 2016 року в.о. начальника Маньківського бюро правової допомоги Уманського місцевого центру з надання БВПД Ірина Миронюк здійснила виїзний прийом громадян на базі Подібнянської сільської ради. Під час прийому звернулись 2 особи, які потребували правової консультації з питань порядку поділу спільного майна подружжя та можливість індексації аліментів, які стягуються у твердій грошовій сумі.

Крім того було досягнуто домовленості з сільським головою с. Подібна про створення мобільного консультативного пункту при Подібнянській сільській раді для учасників АТО.
Головний спеціаліст відділу Альона Чепак та сільський голова с. Подібна Валерій Кобзар провели вуличне інформування громадян села щодо діяльності Маньківського бюро правової допомоги, а також щодо відкриття мобільного консультаційного пункту при Подібнянській сільській раді.
Жителям села було повідомлено про роботу бюро, місце його розташування та порядок звернення, а також доводилась інформація про порядок отримання послуг адвоката за рахунок держави та роз’яснено, які категорії соціально вразливих верств населення мають право на таку допомогу.
Розповсюджувались буклети та пам’ятки на тему: «Право на безоплатну вторинну правову допомогу та підстави для відмови в її наданні».