назад
15.12.15

Виїзний прийом мешканців Семенівського району

IMG 0728

15 грудня в.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іриною Пушкаревською, першим заступником Семенівської районної державної адміністрації Миколою Недюхою та начальником районного управління юстиції Оленою Кражан проведено спільний прийом мешканців Семенівського району з правових питань.

Для отримання правової допомоги на прийом звернулось 7 громадян з питань оформлення спадщини, оскарження рішення суду в апеляційному порядку, зняття з реєстрації місця проживання, порядок обмеження права виїзду за кордон та інш.

Також в ході прийому, спільно з працівниками служби у справах дітей обговорено питання захисту прав неповнолітніх дітей та дітей позбавлених батьківського піклування.

Налагоджена співпраця та взаємодія з органами державної влади, впровадження дистанційних консультацій на базі  районного управління юстиції, проведення спільних комунікативних заходів ефективно забезпечує належний доступ до правових послуг мешканців Семенівського району.