назад
25.01.16

Виїзний прийом на Славутчині: до фахівців звернулося дев’ятеро громадян

20160122 122839     Найчастіше мешканці Славути потребували фахової допомоги у питаннях пенсійного забезпечення та спадкового права.

     22 січня в. о. директора Шепетівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бузиль та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Шепетівського місцевого центру Святослав Футій в приміщенні Славутського міськрайонного управління юстиції провели виїзний прийом жителів міста Славути та Славутського району.

     До виїзного консультпункту звернулося дев’ятеро громадян, троє із них потребують призначення адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку. Іншим громадянам було надано необхідні консультації та роз’яснення. Більшість славутчан потребували фахової допомоги у питаннях пенсійного забезпечення та спадкового права.

     Слід додати, що з прийняттям Програми безоплатної правової допомоги населенню міста Славути на 2016—2017 роки та Програми безоплатної правової допомоги населенню Славутського району на 2016—2017 роки виїзні прийоми громадян працівниками центру спільно із адвокатами, представниками органів місцевого самоврядування та державної виконавчої влади будуть здійснюватися один раз на місяць. Це дасть можливість значно спростити доступ громадян до безоплатної правової допомоги, а в разі необхідності — до правосуддя для захисту порушених прав.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/25_3{/gallery}