назад
04.12.17

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ПУТИВЛЬСЬКОГО БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ В С. МАЧУЛИЩА

SuM 171204 01На прохання мешканців с. Мачулища Путивльського району було здійснено виїзний прийом громадян. Такі виїзні прийоми визначають найпроблемніші питання та надають можливість оперативно їх вирішувати, кожне з питань, які звучать на особистому прийомі надзвичайно важливі для людини, яка приходить за безоплатною правовою допомогу.

Консультації надавав начальник Путивльського бюро правової допомоги Георгій Шатілін. Під час проведення виїзного прийому мешканці села отримали відповіді на хвилюючі їх питання, зокрема щодо приватизації земельної ділянки під забудовами, сплата орендної плати за земельну частку (пай), соціальні пільги та інше.

Разом з тим фахівець бюро розповів про загальнонаціональний проект «Я МАЮ ПРАВО», який покликаний підвищити рівень знань громадян України щодо своїх прав у різних сферах життя.

По завершенню заходу присутні отримали інформаційні матеріали у вигляді буклетів щодо БППД,БВПД та проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Відділ «Путивльське бюро правової допомоги»  Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги

 

Адреса:

м. Путивль, проспект Іоанна Путивльського, буд.46,

телефони:(05442) 5-48-44.