назад
23.11.17

Виїзний прийом Середино-Будського бюро правової допомоги в с. Зноб-Трубчевське

ShM 171122 0122 листопада вчергове  здійснено виїзний прийом до с. Зноб-Трубчевське Середино-Будського району. Консультації надавала заступник начальника Середино-Будського бюро правової допомоги Тетяна Харченко.

У ході проведення виїзного прийому мешканці села отримали юридичні консультації з різноманітних правових питань, зокрема щодо визнання права власності на спадкове майно, отримання земельної ділянки для особистого селянського господарства, сплата орендної плати за земельну частку (пай) тощо.

Фото 2
Окрім цього, Тетяна Харченко провела робочу зустріч  з старостою  Зноб-Трубчевської сільської ради  Сенчуріним Олексієм. В ході зустрічі сторони обговорили питання подальшої співпраці та відкрили ще один дистанційний пункт консультування, що діятиме на постійній основі для всіх громадян, які не можуть в силу різних причин звернутися до центрів та бюро правової допомоги. Також під час розмови керівництву сільської ради детально роз’яснили умови звернення до бюро  правової допомоги.
У рамках зустрічі з керівництвом сільської ради, присутні отримали інформацію про всеукраїнський просвітницький проект Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!».

Такі виїзні прийоми визначають найпроблемніші питання та надають можливість оперативно їх вирішувати, кожне з питань, які звучать на особистому прийомі надзвичайно важливі для людини, яка приходить за безоплатною правовою допомогу.

А також зазначено, що в разі необхідності можна звертатися до Середино-Будського бюро правової допомоги за адресою:

м. Середина-Буда, вул. Троїцька 2; т. (05451) 7-10-62.