назад
24.05.17

Виїзний прийом та інформаційний семінар у с. Бугрувате Охтирського району

OkM 2017 05 24 BUGRYVATE 124 травня проведено працівниками Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) Тамарою Козир та Миколою Кравченко виїзний прийом на базі Бугурватської загальноосвітнітьої школи I-III ступенів Охтирської районної ради Сумської області.

Тамара Козир зробила короткий вступ та екскурс щодо системи безоплатної правової допомоги (БПД). «До людей у найвіддаленіші точки необхідно їхати, тому що вони, інколи, не зможуть приїхати самостійно навіть до районного центру. Варто створювати такі умови, щоб жителі мали доступ до юристів у віддалених районах». Також працівники центру проінформували присутніх про можливість отримати правову допомогу як первинну, так і вторинну (консультації, складання скарг, клопотань, запитів, позовних заяв, зустрічних позовів тощо).

OkM 2017 05 24 BUGRYVATE 2

Також домовилися щодо проведення правопросвітницьких заходів на наступний навчальний рік.

У ході проведення виїзного прийому найчастіше люди зверталися з питаннями у справах, що стосувалися пенсійної реформи, порядку подання позову на стягнення аліментів та інші.

OkM 2017 05 24 BUGRYVATE 3

 

Нагадаємо, що у Охтирці працює місцевий центр з надання БВПД та 3 бюро правової допомоги (Великописарівське, Лебединське та Тростянецьке).

OkM 2017 05 24 BUGRYVATE 4

 

Охтирський МЦ з надання БВПД: вул. Перемоги, 13; т. (05446) 4-22-23.