назад

Виїзний прийом у Пожнянській сільській раді

OkM 20170207  57 лютого 2017 року заступник начальника Великописарівського бюро правової допомоги Євген МОРОЗ провів виїзний прийом громадян у с. Пожня та робочу зустріч з головою Пожнянської сільської ради Валентиною МАСАЛІТІНОЮ.

Присутнім особам пояснено специфіку функціонування системи безоплатної правової допомоги та надано юридичні консультації щодо різних правових питань, серед яких: приватизація земельних ділянок, пенсійного забезпечення, порядку набуття спадщини та інше.

Євген МОРОЗ наголосив на процедурі отримання вторинної правової допомоги та розповів про зміни до законодавства, що значно розширило коло осіб, які мають право на цей вид державної гарантії. Також він наголосив на тому, що розмір коштів, які отримують адвокати з Державного бюджету за представництво інтересів клієнтів у суді, напряму залежить від якості їхньої роботи. «Окрім того, з адвокатами які надають неякісні послуги контракти розриваються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги», – роз’яснив спеціаліст.

OkM 20170207  6

 

Отже, за юридичною консультацією Ви можете звернутися до Великописарівського бюро правової допомоги смт. Велика Писарівка, вул. Ярослава Мудрого, 1 т. (05457)5-15-20.

OkM 20170207  7