назад

Виїзний прийом у селі Геронимівка Черкаського району

17 серпня 2018 року на виконання меморандуму про співпрацю між Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району та Черкаським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівники установ здійснили виїзд до села Геронимівка Черкаського району з метою консультацій громадян, які потребують правової допомоги.

На прийом жителі села звертались із різними проблемними питаннями. Громадян турбували зокрема питання: спадкового, земельного, договірного, цивільного, та сімейного права.

Також, з метою налагодження співпраці та доступності до безоплатної правової допомоги жителів села, працівники Центру провели робочу зустріч із сільським головою Геронимівської сільської ради, головною темою якої було обговорення питань надання безоплатної правової допомоги соціально незахищеним верствам населення, обговорено питання співпраці та взаємодії при наданні такої допомоги.


Нагадуємо, Черкаський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя 221, тел: (0472) 33 32 28.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.