назад

Виїзний прийом у селі Любохини Старовижівського району

CIMG0072 1Працівники Старовижівського бюро правової допомоги провели виїзний прийом у селі Любохини у приміщенні Любохинської сільської ради.

Завдяки належній поінформованості населення та організаційній допомозі Любохинського сільського голови за юридичними консультаціями та роз’ясненнями в цей день звернулось дванадцять жителів територіальної громади.
Питання, якими цікавились громадяни, були різноманітними. Насамперед, вони стосувались соціального забезпечення, земельного, цивільного, спадкового та житлового права. Найчастіше люди зверталися за наданням роз’яснень та консультацій з приводу порядку призначення та надання субсидій для відшкодування витратна оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, приватизації земельних ділянок, складання заповіту, оформлення права власності на спадкове майно; призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, визнання договорів недійсними, зняття з реєстрації місця проживання особи без її згоди.

CIMG0057 1Працівники Старовижівського бюро правової допомоги надали всім відвідувачам необхідну правову допомогу.Жителі територіальної громади висловлювали задоволення ефективністю виїзного прийому, адже можливість отримання правових консультацій та роз’яснень на місцях сприяє посиленню не лише правової спроможності громад, але й підвищує довіру населення до держави.

Довідково:
Відділ «Старовижівське бюро правової допомоги» Ковельського місцевого центру з надання БВПД знаходиться за адресою: Волинська обл., Старовижівський р-н, смт Стара Вижівка, вул. Нежалежності, 52.
Тел.: (03346)2-14-75
e-mail: starovyzhivske@legalaid.lt.ua

Дату та місце кожного окремого виїзного прийому керівник бюро правової допомоги узгоджує з сільськими та селищними головами, які, своєю чергою, завчасно інформують населення.