назад

Виїзний прийом в обласному госпіталі ветеранів війни провели фахівці з надання безоплатної правової допомоги

img 0892 t    У вівторок, 9 серпня, працівники Ужгородського місцевого центру з надання БВПД провели виїзний прийом громадян у дистанційному пункті доступу до безоплатної вторинної правової допомоги – обласному госпіталі ветеранів війни.

    Директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Михайло Давиденко, заступник начальника відділу «Перечинське бюро правової допомоги» Тетяна Кость, начальник відділу «Чопське БПД» Галина Скочиляс, начальник відділу «Великоберезнянське БПД» Ангеліна Біровчак та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Юрій Щербей у ході прийому поспілкувались із працівниками та пацієнтами обласного госпіталю ветеранів війни, поінформували про безоплатну первинну та вторинну правову допомогу, суб’єктів її отримання та порядок надання. Окрім цього, фахівці надали правові роз’яснення, юридичні консультації з житлових, соціальних, земельних та спадкових питань та роздали інформаційні буклети про право кожного на безоплатну первинну та право окремих категорій громадян на безоплатну вторинну правову допомогу.

    Насамкінець, працівники центру наголосили, що з 1 вересня 2016 року у Закарпатській області відкривається тринадцять відділів «Бюро правової допомоги», як відокремлених підрозділів місцевого центру, у смт.Великий Березний, Воловець, Дубове, Великий Бичків, містах Чоп, Іршава, Берегово, Свалява, Виноградів, Тячів, Рахів, Міжгір’я, Перечин. Тож отримати консультації з правових питань та забезпечення адвокатами для представництва інтересів клієнтів у суді відтепер стане доступніше і простіше.

img 0892 t