назад
23.12.16

Виїзний прийом в с. Очеретувате

22.12.2016viizniypriyomocheretyvate1

21 грудня  2016 року в.о. начальника відділу  «Семенівське бюро правової допомоги»  Миколою Зайченком проведено виїзний прийом громадян в  с. Очеретувате Семенівського району.

З відвідувачами було проведено інформаційну роботу, направлену на підвищення їх правової культури.  Також поінформовано про мету, цілі, завдання бюро правової допомоги та про можливість отримання доступу доелектронних сервісів Міністерства юстиції України безпосередньо на прийоміу відділі «Семенівське бюро правової допомоги».

Громадяни звертались з питань порядку приватизації земельних ділянок, порядку укладення договору купівлі-продажу житла та його державної реєстрації. Також громадяни зверталися за роз’ясненням порядку встановлення факту родинних зв’язків в разі втрати свідоцтва про народження та відсутності відомостей в реєстрі актів цивільного стану. 22122016viizniypriyomocheretyvate 

У ході прийому було надано правові консультації та роз’яснено положення Земельного кодексу України, Закону України «Про особисте селянське господарство»,  «Про землеустрій», поінформовано про  умови укладення договору купівлі-продажу житлового будинку та порядок державної реєстрації прав на нерухоме майно.