назад
30.11.16

Виїзний прийом здійснили фахівці Шосткинського міського центру

ShM 2016 11 3028 листопада з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги населення головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Володимир ПОТАПОВ  спільно з головою Шосткинської районної ради Віктором ДОЛИНЯКОМ здійснив робочий візит до смт. Вороніж.

 

Під час виїзного прийому до фахівця центру люди звернулися за юридичними консультаціями, зокрема, і з питань земельного права. Громадянку цікавило питання процедура передачі земельної ділянки в суборенду.

«Відповідно до Закону України «Про оренду землі», орендована земельна ділянка або її частина може передаватися орендарем у суборенду без зміни цільового призначення, якщо це передбачено договором оренди або за письмовою згодою орендодавця. Якщо протягом одного місяця орендодавець не надішле письмового повідомлення щодо своєї згоди чи заперечення, орендована земельна ділянка або її частина може бути передана в суборенду», – роз’яснив Володимир ПОТАПОВ.

Крім виїзного прийому громадян, головний спеціаліст відділу правових консультації та інформації Володимир ПОТАПОВ провів робочу зустріч з головою Воронізької селищної  ради Валерієм ЯСТРЕБОВИМ. В ході робочої зустрічі вони обговорили питання щодо інформування населення про діяльність центру, підвищення рівня правової обізнаності сільського населення про свої права та право на безоплатну правову допомогу та прийняття програми безоплатної правової допомоги.

Володимир ПОТАПОВ повідомив, що відповідно до спільного графіку виїзних прийомів громадян, представники центру разом з керівництвом Шосткинської районної ради будуть надалі здійснювати виїзні прийоми до   сільської місцевості Шосткинського району.