назад

Взаємодія з поліцією: обговорили проблеми та питання подальшої співпраці

{module Police}

Система безоплатної правової допомоги тісно взаємодіє з багатьма органами влади, відомчими структурами і підрозділами, організаціями та установами. Адже лише при докладанні максимум зусиль, можна швидко і якісно надати допомогу громадянам у розв’язанні їхніх проблем, а головне – завчасно попередити їх виникнення у майбутньому.

2

Так, нещодавно директор Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області Наталія Гнатуша разом з начальником відділу організації надання БВПД Регіонального центру Олексієм Костенком на базі центру провели робочу зустріч з представниками правоохоронних органів м. Миколаїв та області.

Фахівці системи безоплатної правової допомоги поспілкувалися з правоохоронцями м. Миколаїв та області з питань, що стосувалися порядку інформування Регіонального центру підрозділами поліції про затримання особи у випадках, визначених Порядком інформування центрів з надання БВПД про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

3

Присутні визначили оптимальні механізми взаємодії системи безоплатної правової допомоги Миколаївщини і правоохоронних органів під час надходження до Регіонального центру від особи або її близьких родичів повідомлення про затримання.

Наприкінці, було проговорено питання подальшої співпраці Регіонального центру і правоохоронних органів.

4