назад
05.02.16

Взаємодія з Сектором ювенальної превенції

04.02.2016 року Броварським МЦ у складі головних спеціалістів Лиско К.М. та Бурбан А.А. проведено робочу зустріч з начальником Сектору ювенальної превенції Броварського відділу Головного управління Національної поліції в Київській області підполковником поліції Хомичем О.М. головним питанням зустрічі було створення належних умов для забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги дітей, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї.

Зустріч є досить актуальною в зв’язку з тим, що основним завданням Сектору є здійснення заходів щодо попередження, виявлення та припинення фактів жорсткого поводження з дітьми, учинення стосовно них насильства, у тому числі батьками, законними представниками та організація надання правової допомоги дітям.

В ході зустрічі обговорювались питання взаємодії по наданню правової допомоги дітям, узгоджено підписання меморандуму про співпрацю та обговорено подальше залучення спеціалістів Центру до заходів, які будуть проводитись Сектором ювенальної превенції Броварського відділу ГУ НП в Київській області.