назад
06.04.17

Xll сесія Лебединської районної ради Vll скликання

OkM 17 04 05   25 квітня начальник Лебединського бюро правової допомоги Сергій ІВАНОВ взяв участь у черговій Xll сесії Лебединської районної ради Vll скликання, на розгляд якої виносилися питання щодо внесення змін до Програми Економічного і соціального розвитку Лебединського району на 2017 рік.

На сесії були присутні голова районної державної адміністрації Віктор ХИМИЧ, заступник голови Лебединської районної державної адміністрації Іван ЛЕГКИЙ, начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, начальник Лебединського відділу поліції ( м. Лебедин) ГУНП в Сумській області Микола ГЕРАСИМЕНКО, сільські голови, керівники підприємств та установ районного підпорядкування, представники місцевих засобів масової інформації (ЗМІ), депутати обласної ради, закріплені за Лебединським районом.

OkM 17 04 05   3

Тож згідно порядку контролю за виконанням раніше прийнятих рішень було заслухано інформації про хід виконання районної цільової програми. Серед яких із інформаційною доповіддю виступив Сергій ІВАНОВ. Він розповів про пророблену роботу Лебединського бюро правової допомоги з 1 вересня 2016 року по сьогоднішній час, відповідно до рішення Лебединської районної ради від 22.12.2016 року «Про Програму соціально-економічного розвитку району на 2017 рік», де окремим пріоритетом визначено розвиток правової допомоги населенню Лебединського району. Також він звернув увагу присутніх на інформацію щодо необхідності до 1 липня 2017 року привести установчі документи (статути) громадських організацій у відповідність до Закону України «Про громадські об’єднання» та Податкового кодексу України. Пленарне засідання пройшло конструктивно і злагоджено, переважна більшість рішень прийняті одноголосно.

 

Сергій ІВАНОВ поширив серед присутніх інформаційні буклети з адресою Лебединського бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29; т. (05445) 2-14-12.