назад
13.11.17

«Я маю право!» для медичних працівників Гайсина

10 11 2017 2

10 листопада 2017 року, інтегратор Гайсинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Альона Наконечна спільно з головним спеціалістом відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Анастасією Семенюк, під такою назвою провели інформаційний захід для медичних працівників Гайсинської центральної районної лікарні.

Під час заходу, Альона Наконечна розповіла присутнім про функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні та зазначила основні завдання та цілі Гайсинського місцевого центру. Медичним працівникам терапевтичного відділення, інтегратор роз’яснила питання, стосовно земельного, сімейного та медичного права. Серед відвідувачів лікарні є малозабезпечені громадяни, люди з інвалідністю, пенсіонери та інші категорії населення, яким буде роз’яснюватися, де можна отримати безоплатну правову допомогу в разі необхідності.

10 11 2017 1

Анастасія Семенюк розповіла про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право!». Він має на меті підвищити правову обізнаність громадян та донести до українців інформацію про механізми захисту їхніх прав у щоденності в правовий спосіб. Його реалізація покладена на територіальні управління юстиції та систему безоплатної правової допомоги.

10 11 2017 3

Під час тематичної зустрічі були розповсюджені інформаційні буклети про безоплатну правову допомогу та на тему «Я маю право!».

Довідково:

Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області – м. Вінниця, вул. Пирогова, 82;

Гайсинський місцевий центр з надання БВПД – м. Гайсин, вул. Івана Франка, 28.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106