назад

432

6 квітня у Регіональному центрі відбулося знайомство співробітників установ БПД Запорізької області з представниками відповідних установ Донецької області. Адже зовсім нещодавно розпочав свою роботу новостворений Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях.

       Директор РЦ Павло Наливайко провів гостей центром, познайомив зі співробітниками та детально розповів у чому полягає робота кожного відділу і як відтепер усі ми будемо взаємодіяти.

       Далі екскурсія продовжилася у Першому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги, яку щиросердно провела директор місцевого центру Ольга Бородіна. Особу увагу відвідувачів було приділено організації роботи відділу правової інформації та консультацій та кімнаті для індивідуальних побачень адвоката з клієнтом, що є справжньою гордістю МЦ.321

    

      Під час неформальної зустрічі у гостей з Донецької області була можливість перейняти досвід запорізьких колег та поділитися своїми успішними наробками, обговорити подальше співробітництво у досягненні загальної мети: захист прав людини.




Відтепер за роз’ясненнями та консультаціями з правових питань можна звертатися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях:

у Запорізькій області

– адреса: пр. Соборний, 77, 8-й поверх, м. Запоріжжя

– телефон: (061) 224-44-50

у Донецькій області

– адреса: вул. Зелiнського, 27а, м. Маріуполь

– телефон: (099) 768-25-67, (068) 781-16-89

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103