назад

Як можна поєднати безоплатну правову допомогу та стихійні сміттєзвалища Житомирщини?

08.09.2016 - ekologi (4)7 вересня заступник директора Регіонального центру Наталія Радушинська взяла участь у прес-конференції ГО «Агенція Регіонального Розвитку молодь України» та ГО «ХХІ покоління», присвяченій проекту «Житомир – не смітник». Як можна поєднати безоплатну правову допомогу та стихійні сміттєзвалища Житомирщини – читайте далі.

Під час заходу Наталія Радушинська розповіла присутнім про роботу Регіонального та місцевих з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також про новостворені бюро правової допомоги та їх основні функції.

«З 1 вересня у Житомирській області відрилися 19 бюро правової допомоги, в обов’язки яких, у першу чергу, входить правопросвітництво громадян. Зокрема, роз’яснення про відповідальність, яку нестимуть люди за створення стихійних сміттєзвалищ», – зауважила заступник Регіонального центру.

Також Наталія Радушинська запропонувала практичні правові методи контролю порушень громадянами належного стану навколишнього середовища, які, на її думку, варто впровадити разом із проектом «Житомир – не смітник».

08.09.2016 - ekologi (1) 08.09.2016 - ekologi (3)