назад

Як учасникам АТО отримати безоплатну правову допомогу?

20.04.2017 - ATO 3Це та інше питання розглядали на семінарі 31 березня фахівці Малинського бюро правової допомоги спільно з Малинським міським центром зайнятості. Участь у семінарі взяли учасники АТО Малинського району.

Обговорювалося багато питань соціального захисту учасників АТО, серед яких: виділення земельних ділянок; оздоровлення учасників АТО та членів їх сімей; працевлаштування учасників бойових дій; безкоштовні ліки та лікарські засоби для учасників АТО. Під час свого виступу заступник начальника Малинського бюро правової допомоги Альона П’ятницька розповіла про функції бюро та центри правової допомоги, порядок призначення адвоката для захисту інтересів у суді.

Окрему увагу фахівець бюро зосередила на змінах до Закону України «Про безоплатну правову допомогу». «З 5 січня 2017 року учасники бойових дій та інші особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» можуть звертатися до місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги не тільки за юридичними консультаціями, але й зможуть отримати адвоката від держави для захисту своїх інтересів у суді», – відмітила  заступник начальника Малинського бюро.

20.04.2017 - ATO 4

Звернутись до Малинського бюро правової допомоги можна за адресою: м. Малин, вул. Лисенка, 19, або за тел.: (04133) 9-74-20.

14 квітня начальник Черняхівського бюро правової допомоги Дарина Павлова взяла участь у круглому столі, присвячений державним гарантіям та соціальним послугам учасникам АТО. Під час своєї доповіді на тему: «Надання безоплатної правової допомоги учасникам АТО» Дарина Павлова розповіла про порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги, перелік необхідних документів для звернення ветеранам війни та особам, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

20.04.2017 - ATO 1

Після заходу начальник бюро провела особистий прийом громадян, які були учасниками круглого столу.
Звернутись до Черняхівського бюро правової допомоги можна за адресою: смт. Черняхів, вул. Шевченка, 4, або за тел.:(04134) 4-82-38.