назад
11.05.18

Як захистити свої сімейні права завдяки системі безоплатної правової допомоги журналісти дізнаються під час прес-конференції у Полтаві

Pres anons 1170x658

15 травня щороку світова спільнота відзначає Міжнародний день сімї. У рамках відзначення цього свята та з метою інформування громадян про їх права, механізми їх реалізації та захисту 15 травня 2018 року за ініціативи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області відбудеться прес-конференція на тему: «Захист сімейних прав завдяки системі безоплатної правової допомоги».

Під час заходу представники ЗМІ зможуть дізнатися як діяти у випадку порушення сімейних прав, як громадяни можуть захистити свої сімейні права, звернувшись до фахівців системи безоплатної правової допомоги та адвокатів, які співпрацюють з системою, почують життєві історії клієнтів про те, як вони змогли скористатися своїм конституційним правом на безоплатну правничу правову допомогу та реалізувати та захистити свої права.

Захід відбудеться у приміщенні обласного комунального інформаційного агентства «Новини Полтавщини» за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 45, оф.517.

Запрошуємо представників ЗМІ долучитися до даного заходу та дізнатися реальні історії жителів Полтавщини та приклади успішного захисту їх прав!